Yhteistyö Metsähallituksen kanssa ja irtisanoutuminen Ulkoilufoorumin kannanotosta

Suomen Suunnistusliitto oli kirjattu Ulkoilufoorumin kannanoton allekirjoittajaksi metsähallituslain uudistuksesta 24.9.2015. Kannanotossa otettiin kantaa mm. Metsähallituksen maa- ja vesialueiden hallinnointiin.

Suunnistusliiton nimi oli liitetty allekirjoittajaksi ilman asianmukaista hyväksyntää. Suunnistusliiton hallitus käsitteli asian 5.10. kokouksessaan ja vahvisti, että Suunnistusliitto ei ole kannanoton takana.

Lisäksi Suunnistusliitto haluaa tuoda esiin Metsähallituksen kanssa tehtävän monipuolisen ja toimivan yhteistyön. Metsähallitus on näkynyt niin Jukolan viestin, kansallisten suunnistuskilpailuiden kuin nuorten maajoukkuesuunnistajienkin tukijoina. Suunnistusliitto toivoo yhteistyön jatkuvan vähintään yhtä hyvänä ja vahvana tulevaisuudessakin.