Nuorten Trimtex-ryhmä kaudelle 2016

Nuorten maajoukkue eli Trimtex-ryhmä on nimetty kaudelle 2016. Mukana on yhteensä 24 nuorta suunnistajalupausta.

Tytöt (12): Ida-Marie Cederberg Pargas IF, Anna Haataja SK Pohjantähti, Leenukka Hanhijärvi Espoon Akilles, Enni Jalava Turun Suunnistajat, Emmi Jokela Suunta-Sepot, Venla Kinnala Turun Suunnistajat, Veera Klemettinen Suunta Jyväskylä, Noora Koskinen Hiisi, Inka Nurminen Jämsän Retki-Veikot, Amy Nymalm Pargas IF, Emilia Ståhlberg Espoon Suunta, Karoliina Ukskoski Perhon Kiri.

Pojat (12): Aaro Aho Valkeakosken Haka, Topias Ahola Navi, Ollipekka Heikkilä Lynx, Tuomas Heikkilä Helsingin Suunnistajat, Eero Heinonen MS Parma, Aaro Julkunen MS Parma, Anton Kuukka Tampereen Pyrintö, Olli Ojanaho Ounasvaaran Hiihtoseura, Topi Raitanen Helsingin Suunnistajat, Akseli Ruohola MS Parma, Aleksi Sorsa Espoon Suunta, Topi Syrjäläinen Helsingin Suunnistajat.

Valmentajat Antti Örn ja Satu Tahvonen; lihashuolto Emma Silvennoinen