Suomen joukkue Euromeeting-kilpailuun Viroon

Euromeeting on nuorille suunnistajille tarkoitettu kilpailu, joka suunnistetaan vuoden 2017 MM-kilpailujen maisemissa Virossa 25.-27.9. Euromeeting-joukkue koostuu alle 25-vuotiaista urheilijoista ja joukkueessa on mukana monia nuorten MM-kilpailuissa menestyneitä urheilijoita.

Lisätietoa kilpailuista: http://www.woc2017.ee/euromeeting/

Joukkue, Euromeeting 25.-27.9. Viro

Naiset: Sari Anttonen Keuruun Kisailijat, Jannina Gustafsson SK Uusi, Anna Haataja SK Pohjantähi, Henna-Riikka Haikonen Anttolan Urheilijat, Johanna Hulkkonen SK Uusi, Julia Järveläinen IF Femman, Sanni Kivelä Angelniemen Ankkuri, Miia Niittynen Koovee, Anna Närhi IFK Göteborg, Tuulia Viberg MS Parma

Miehet: Aleksi Anttolainen Lahden Suunnistajat -37, Tobias Henriksson OK Trian, Miika Kirmula Angelniemen Ankkuri, Elias Kuukka Tampereen Pyrintö, Jesse Laukkarinen Paimion Rasti, Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö, Topi Raitanen Helsingin Suunnistajat, Toni Saari Vaajakosken Terä, Otto Simosas OK Trian, Mikko Siren Angelniemen Ankkuri