Hara ja Saarela SM-sprintin nopeimmat

Kooveen Marika Hara voitti selvin sävelin pyöräsuunnistuksen SM-sprintin. Hopeaa Porin Yyterissä kisatussa kilpailussa otti seurakaveri, ensimmäistä vuotta aikuisissa suunnistava Henna Saarinen 1,15 voittajalle jääneenä. Pronssille ylsi niin ikään vasta tänä vuonna aikuisiin ikänsä puolesta noussut maajoukkuenainen, Kokkolan Suunnistajien Ruska Saarela. Saarelan ero hopeaan oli vain kolme sekuntia.

Miehissä nopeinta vauhtia piti Kokkolan Suunnistajien Samuli Saarela. Hopeaa otti OK Botniaa edustava Andre Haga 14 sekunnin erolla voittajaan. Pronssille hienossa säässä pyöräili viime vuoden kultamitalisti Jalasjärven Jalasta edustava Jussi Laurila.

Pyöräsuunnistuksen SM-kilpailut jatkuvat sunnuntaina Porissa ajettavalla pitkällä matkalla.

Täydelliset tulokset