FSO anställer en Grenchef

Finlands Svenska Orienteringsförbund r.f. (FSO) anställer en Grenchef på heltid till vårt kontor i Helsingfors för att leda verksamheten och utveckla den tillsammans med förbundets styrelse. Personen ansvarar för träningsläger, tränar- och banläggarutbildning samt fungerar i nära kontakt med sina medlemsföreningar. Dessutom ingår sedvanliga administrativa uppgifter.

Vi söker en energisk, öppen och social person, som har erfarenhet av att fungera som tränare samt kan planera och förverkliga verksamheten, har ledaregenskaper och har tillräckliga muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och finska. Personen skall vara beredd att resa i sitt arbete. Kompetenskrav är en examen i träning (yrkestränarexamen) eller annan visad lämplig kompetens. Tjänsten besätts hösten 2015 enligt överenskommelse. Besök fso.idrott.fi uppgifter.

Fritt formulerad arbetsansökan, CV och löneanspråk bör lämnas in senast 31.08.2015 till FSO, Nokiavägen 2-4 , 00510 Helsingfors eller fso.rekry@idrott.fi. Märke FSO-grenchef.

Förfrågningar riktas till FSO:s viceordförande Roald von Schoultz tel. 0408462184, Roald.vonschoultz@miun.se, eller verksamhetsledaren Kristian Forsell tel. 0442649067, kristian.forsell@idrott.fi

Finlands Svenska Orienteringsförbund rf.