Nuorten MM-kisat Norjassa 4.-10.7.

Nuorten MM-kisat käydään tänä vuonna Etelä-Norjan Raulandin ja Åmotin vuoristoisissa metsämaisemissa 4.-10. heinäkuuta.  Kisat alkavat sunnuntaina 5.7. kisattavalla sprintillä. Kisaviikon ohjelma jatkuu seuraavasti:

Maanantai 6.7. keskimatkan karsinta
Tiistai  7.7. keskimatkan finaali
Torstai 9.7. pitkä matka
Perjantai 10.7. viestikilpailu

Nuorten MM-joukkueessa on mukana 12 nuorta, jotka on valittu näyttökilpailujen pisteytyksen perusteella. Nuorten valmentajina toimivat Antti Örn ja Markus Lindeqvist. Joukkueessa on mukana muun muassa EM-kisoissa kaksi kultaa suunnistanut Olli Ojanaho, EM-sprinttihopeamitalisti Noora Koskinen ja tämän vuoden parhaan suomalaisen Venla-joukkueen Anna Haataja.

Nuorten MM-joukkue:
Tytöt (6): Anna Haataja SK Pohjantähti, Niina Hulkkonen SK Uusi, Emmi Jokela Suunta-Sepot, Noora Koskinen Hiisi, Pihla Otsamo Helsingin Suunnistajat, Karoliina Ukskoski Perhon Kiri. Varalla: Veera Klemettinen Suunta Jyväskylä.
Pojat (6): Topias Ahola Navi, Anton Kuukka Tampereen Pyrintö, Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö, Olli Ojanaho Ounasvaaran Hiihtoseura, Topi Raitanen Helsingin Suunnistajat, Arttu Syrjäläinen Helsingin Suunnistajat. Varalla: Veli Kangas Helsingin Suunnistajat.

Sosiaalisessa mediassa kisatunnelmia on helppo seurata hashtagilla #jwoc2015.

Nuorten MM-kisojen viralliset sivut