Ohjeita suunnistuskoulun ja lasten kilpailujen järjestämiseen

Suunnistuskoulun järjestämisessä huomioitavia asioita, kuten esim. suunnistuskoulun sisältö, toteutus ja tiedottaminen, on koottu Suunnistuskoulun järjestämisen ohjeeseen. Järjestämisohjeen toivotaan helpottavan seuroja, jotka miettivät miten käynnistää tai tehostaa seuran suunnistuskoulu- ja harjoitustoimintaa. Ohje löytyy www.suunnistusliitto.fi > MATERIAALIT > Lataa materiaaleja > Nuoriso > Suunnistuskoulun järjestäminen

Uusimmat lasten ja nuorten kilpailuja koskevat säännöt, ohjeet ja suositukset löytyvät Suunnistusliiton nettisivuilta www.suunnistusliitto.fi > KILPAILU > Kilpailun järjestäminen > Lasten ja nuorten kilpailut
Sääntöihin ja ohjeisiin tulee vuosittain tarkistuksia ja muutoksia, joten kilpailuja järjestävien on hyvä tutustua sivustoon. Viimeksi sääntöjä on päivitetty mm. rastireitin piirtovärin ja kartan mittakaavan osalta.