Huippusuunnistuksen valmennus- ja kilpailutoiminta

Päivitetty 13.2.2016

< Valmennusjärjestelmäkuvauksen pääsivu

Suunnistusliitolla on aikuisten ja nuorten valmennusryhmät suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Niin maajoukkueiden kuin valmennusryhmien toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen, urheilijakeskeiseen suunnistusvalmennuksen malliin (ks. luku 1). Kaikessa huippu-urheilutoiminnassa painotetaan eettisesti kestävien toimintamallien ja käytäntöjen noudattamista Reilua peliä rasteille -ohjelman mukaisesti. Kaikkien lajien valmennustoiminta on tasa-arvoista, mikä näkyy niin maajoukkueiden kuin valmennusryhmien kokoonpanoissa.

Kuvio: Suunnistusliiton valmennusryhmät ja alueellinen valmennus.

Suunnistusliiton valmennusryhmät

Linkit:

< Valmennusjärjestelmäkuvauksen pääsivu

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail