Arvokilpailukatsastukset ja -näyttökilpailut

Päivitetty 13.2.2016

< Valmennusjärjestelmäkuvauksen pääsivu

Suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa järjestetään vuosittain katsastus- ja näyttökilpailuja kansainvälisiä arvokilpailuvalintoja varten. Joukkuevalinnoissa tärkeällä sijalla ovat myös aiemmat kansainväliset näytöt (kv. arvokilpailumenestys, maailmanrankipisteet), menestys muissa kotimaisissa huippukilpailuissa (SM, Huippuliiga) sekä valintaryhmän näkemys. Tarkkuussuunnistuksessa valinnat perustuvat nimettyihin näyttökilpailuihin. Valintaryhmän muodostavat kunkin lajin aikuisten/nuorten maajoukkue-/ryhmävalmentajat yhdessä huippusuunnistusryhmän jäsenen ja valmennuspäällikön kanssa.

< Valmennusjärjestelmäkuvauksen pääsivu


Linkit:

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail