Uusi kuntosuunnistuskalenteri on otettu käyttöön

Suunnistusliiton verkkosivu-uudistukseen liittyen on myös kuntosuunnistuskalenteri uudistettu. Ensimmäiset seurojen tapahtumat on jo syötetty kalenteriin. Uusi kalenteri löytyy osoitteesta kunto.suunnistus.fi , mistä löytyvät myös käyttöohjeet seuralle.  Seura voi tilata tarvittaessa kalenterin käyttäjätunnukset täyttämällä tilauslomakkeen. Seuralle lähetetään pääsääntöisesti yhdet tunnukset. Kalenteri toimii hyvin myös matkapuhelimella.

Myös aikuisten suunnistuskoulujen ja Jukola-koulujen ohjeistusta on täydennetty. Seuran oman kurssin suunnittelua varten on verkkosivuille lisätty taulukko erilaisista harjoituksista ja mistä Suunnistuksen huipputreenit-paketin kortista löytyy ohjeita kuhunkin harjoitukseen. Huipputreenit-paketti soveltuu mainiosti myös aikuisten suunnistuskoulujen ja Jukola-koulujen järjestäjän tausta-aineistoksi! Lue lisää.