Osallistu Vuoden suunnistuskuva -kilpailuun!

Teknisesti loistava otos? Kuva, jolla on tarina? Suunnistaja-lehti etsii jälleen vuoden parasta, pysäyttävintä, hauskinta tai tunnelmallisinta otosta joka jollain tavalla liittyy suunnistukseen.

Lähetä kuvasi sähköpostin liitteenä 4.1.2015 mennessä osoitteeseen suunnistaja-lehti (a) suunnistusliitto.fi. Liitä mukaasi kuvaajan sekä kuvattujen henkilöiden nimet. Mukaan voit myös liittää tarinan tai selituksen, miksi juuri tämä kuva on sinulle merkityksellinen. Kuvan lähettäjällä tulee olla kuvattavien ja kuvaajan suostumus kuvan julkaisuun. Sama kuvaaja saa osallistua enintään kolmella otoksella.

Paras kuva palkitaan Garminin Virb Elite -actionkameralla, joten vauhdikkaita otoksia on luvassa seuraavaksikin vuodeksi. Kaikkien kuvan lähetäneiden kesken arvomme kolme muuta tuotepalkintoa. Parhaat otokset julkaistaan vuoden 2015 ensimmäisessä Suunnistaja-lehdessä.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail