Osallistu #vuodenpummi-kisaan

Kun suunnistuskausi lähestyy loppuaan, on aika paketoida kauden parhaat ja pahimmat pummit. Osuiko tämän kauden pahin tai paras pummi sinun kohdallesi? Teitkö kauden mageimman mokan? Menikö mäet sekaisin ja nenät notkolle? Kaahasitko kokonaan ulos kartalta? Mistä löysit itsesi? Teitkö taitotreeniä oikein kantapään kautta?

Raapusta #vuodenpummi-reittisi kartalle ja kerro tarinasi, jotta me muutkin suunnistajat voisimme ottaa asiasta opiksi. Lähetä ne 9.11.2014 mennessä yhteystietoinesi Suunnistaja-lehden sähköpostiin suunnistaja-lehti (a) suunnistusliitto.fi aihetunnisteena #vuodenpummi.

Paras – tai pahin #vuodenpummi-tarina palkitaan Garminin Forerunner 620 GPS-juoksukellolla, joten seuravalla kerralla tiedät ainakin, missä olet pummannut. Kaikkien #vuodenpummi-tarinansa lähettäneiden kesken arvotaan viisi tuotepalkintoa. #vuodenpummi julkistetaan  ja palkitaan tämän vuoden osalta Rastitreffeillä Turussa.