Ilmoittaudu Kultainen kompassi -cupin leirille nyt!

Kultainen kompassi -cup on 13–14-vuotiaiden kilpailukokonaisuus, jossa on alueelliset osakilpailut ja valtakunnallinen finaali. Finaali juostaan 14.9. Kangasalla ja finaalin yhteydessä järjestetään ikäluokan oma ohjelmallinen leiri 13.–14.9.

Leirille on ilmoittautunut alueiden koko  joukkueita ja yksittäisiä nuoria. Leiri on avoin kaikille 13–14-vuotiaille ja heidän huoltajilleen riippumatta siitä, onko leiriläinen mukana alueen joukkueessa. Sunnuntaina on tarjolla joukkueiden finaalin lisäksi kansallinen keskimatkan kilpailu kaikille niille, jotka eivät juokse joukkuefinaalia. Leirille voi siis ilmoittautua ennen kuin tietää pääsystä alueen joukkueeseen.

Leiri kokoaa ikäluokan yhteen ja tarjoaa mieleenpainuvia kokemuksia – suunnistusta, yhdessäoloa ja oppimistilaisuuksia huippujen ja nuorten maajoukkuesuunnistajien opastuksella. Aluksi juostaan sprinttiviesti MM-kilpailujen tyyliin, minkä jälkeen on Kangasala SK:n kovatasoisten suunnistajanuorten vetämää ohjelmaa. Ohjelmassa on huomioitu sekä 13–14-vuotiaat nuoret että heidän vanhempansa / huoltajansa.

Kangasala SK, finaaliviikonloppu (klikkaa toiseen kertaan, jos linkki ei aukea)

Leirin ilmoittautuminen päättyy 31.8. Ilmoittautumiset IRMA:n kautta. Alueen koko joukkueen voi ilmoittaa sähköpostitse timo.santamaki(a)gmail.com.

Tervetuloa Kultainen kompassi -cupin leirille!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail