Pasi Ikosen leiri nuorille

Tervetuloa Pikku-Syötteelle 23.-25.7.2014 Pasi Ikosen suunnistusleirille viime syksyn SM-kisojen upeisiin maastoihin. Leiri on tarkoitettu 10-18-vuotiaille suunnistajille. Taitotasoja on harjoituksissa kolme: perus, vaativa ja teho. Leirin sisältö on todella tuhti paketti suunnistusasiaa maailmanmestarin otteella toteutettuna. Ohjelmassa on mm. suunnistusharjoituksia, oheisharjoitteita, yhteistä hauskanpitoa sekä Pasi Ikosen palaute.

Hinta, 160e sisältää täysihoitomajoituksen 2-4 hengen huoneissa/huoneistoissa ja ammattitaitoisen lajivalmennuksen Pasi Ikosen johdolla. Kesän 2014 leirin ilmoittautuminen on avattu. Ilmoittautumiset 30.6. mennessä. Mukaan otetaan 40 nopeinta ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset osoitteeseen myyntipalvelu(a)pikkusyote.fi.

Lisätietoja: Minna Ylilehto 044-7261267

Lisätietoja www.pikkusyote.fi

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail