Suunnistusliitto hakee myynti- ja markkinointipäällikköä

ssl_vaaka_66Nykyisen markkinointipäällikön siirtyessä muihin tehtäviin haemme kehittyvään joukkoomme myynti- ja markkinointipäällikköä.

Vastaat Suunnistusliiton yhteistyökumppanuuksista sekä toimit päätapahtumien Jukolan viestin ja Fin5-suunnistusviikon kumppanihankinnan vahvana tukena.

Tunnet urheilumaailman entuudestaan ja suunnistus on sinulle ehkä lajina jo tuttu. Löydät uudet kumppanit, huolehdit nykyisistä ja tuot vahvaa näkemystä lajin markkinointiin. Suomalainen suunnistus on imagoltaan erinomaisessa kunnossa ja sinulla on merkittävä rooli siinä, miten imago muutetaan konkreettisiksi tuloksiksi.
Arvostamme kaupallista koulutusta, jo tähän mennessä onnistuneita suorituksia myynnissä ja markkinoinnissa sekä suunnistuksen tuntemista.

Hakemukset CV:llä varustettuina sähköpostitse 22.5.2014 mennessä osoitteeseen: mika.ilomaki(a)suunnistusliitto.fi.

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Mika Ilomäki, 045-77310310, mika.ilomaki(a)suunnistusliitto.fi.

Suomen Suunnistusliitto ry:n tehtävänä on tukea suunnistusseurojen edellytyksiä tarjota laadukasta kilpailu-, nuoriso- ja harrastesuunnistustoimintaa. Suunnistusliitto valvoo suunnistajien etuja ja luo edellytyksiä suunnistuksen kasvulle sekä huolehtii lajin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Suunnistusliitto kehittää suunnistusta ottaen huomioon suunnistajien, seurojen ja sidosryhmien tarpeet sekä toimintaympäristön muutokset.

Suunnistusta harrastaa Suomessa säännöllisesti noin 50 000 aikuista ja 10 000 lasta ja nuorta. Suunnistusliittoon kuuluu 350 jäsenseuraa. Suunnistuksen lajeja ovat suunnistus, hiihto-, pyörä- ja tarkkuussuunnistus.
Suunnistusliitossa työskentelee vakituisesti 16 henkilöä. Suunnistusliiton vuosibudjetti on noin 2,8 miljoonaa euroa. Suunnistusliiton toimisto on VALO-talossa Helsingin Pasilassa. Lisätietoja Suunnistusliitosta: www.suunnistusliitto.fi.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail