Suomen joukkue Norjan maailmancupiin

Suomen joukkue suunnistuksen maailmancupin osakilpailuihin Norjaan nimettiin Huippuliigan toisen osakilpailun jälkeen. Norjan osakilpailut käydään 7.-8.6. Kongsbergissä. Norjan osakilpailujen lisäksi ennen MM-kisoja kilpaillaan maailmancupissa vielä Imatralla sprintti ja sprinttiviesti 11.-12.6.

Ensikertalaisena Norjan maailmancupiin lähtee Johan Bäckman, muilla suomalaisilla on arvokisakokemusta vähintään alkukauden maailmancupeista.

– Jani Lakanen päätti keskittyä viikonlopun MM-näyttökisoihin Italiassa, eikä halunnut lähteä Norjan maailmancupiin. Myös Severi Kymäläinen kieltäytyi Norjan osakilpailuista, sillä hän keskittyy täysillä Imatran maailmancup-sprinttiin. Joukkuetta voidaan täydentää vielä Italian näyttökilpailujen jälkeen, maajoukkueen päävalmentaja Juha Taini kertoi.

Suomen joukkue maailmancupiin Norjaan 7.-8.6.2014:
Miehet: Aaro Asikainen Kalevan Rasti, Johan Bäckman Malungs OK, Mårten Boström IFK Lidingö, Tero Föhr Vehkalahden Veikot, Pasi Ikonen Vaajakosken Terä, Fredric Portin Paimion Rasti, Mikko Sirén Angelniemen Ankkuri, Olli-Markus Taivainen Pellon Ponsi.
Naiset: , Sofia Haajanen SK Pohjantähti, Henna-Riikka Haikonen Anttolan Urheilijat, Minna Kauppi Asikkalan Raikas, Saila Kinni Tampereen Pyrintö, Riina Kuuselo Tampereen Pyrintö, Venla Niemi Tampereen Pyrintö, Outi Ojanen Kangasala SK, Marika Teini SK Pohjantähti, Tuulia Viberg MS Parma.