Ojanen ja Airila näyttökisan parhaat suomalaiset

Näyttökisat EM-kisoihin ja Espanjan maailmancupiin jatkuivat Portugal O-Meetiingin yhteydessä sunnuntaina keskimatkan kilpailulla. Suomalaisista parhaat näytöt antoivat Outi Ojanen kolmannella sekä Hannu Airila ja Henna-Riikka Haikonen neljänsillä sijoillaan.

Kisojen voitot menivät jälleen Ranskan Thierry Gueorgioulle ja Sveitsin Simone Nigglille. Gueorgioun voitto oli jälleen ylivoimainen, Airila jäi seurakaveristaan vajaat neljä minuuttia. Muista suomalaismiehistä kymppikärkeen ehtivät Severi Kymäläinen (6.) ja Jussi Suna (7.). Naisissa puolestaan Anna Närhi (6.), Karoliina Sundberg (7.) ja Ulrika Uotila (9.) olivat kärkikymmenikössä.

Keskimatkan kisa oli vielä haastavampi kuin lauantain pitkä matka kartan päävärien ollessa keltainen ja musta. Radan alkuosa oli teknisesti todella haastavaa, ja avain päivän onnistumiseen oli selkeiden kohteiden poimiminen ja juostavan alustan löytäminen nastarien alle.

Kolmas näyttökisa kilpaillaan maanantaina. Sunnuntain kisan tulokset.