Ilmoittautumiset kevään ohjaajakoulutuksiin käynnissä

Nuori Suunta -ohjaajakoulutus antaa hyvät valmiudet toimia ohjaajana ja kehittää seuran toimintaa. Ilmoittautumiset kevään koulutuksiin ovat nyt käynnissä. Katsoavoimet koulutukset ja ilmoittaudu mukaan.

Ohjaajakoulutus on suunnattu ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville henkilöille, jotka toimivat seuroissa alle 12-vuotiaiden ohjaajina. Myös kokeneet suunnistajat saavat koulutuksesta lisäosaamista ohjaustehtäviin.

Tervetuloa ohjaajaksi -koulutus on kolmen tunnin starttikoulutus ohjaamisen polun alkuvaiheessa.

Lasten ja nuorten ratojen laatiminen -koulutus kansallisten ja aluekilpailujen ratamestareille ja niille toimihenkilöille, jotka vastaavat lasten ja nuorten palveluista. Kolmen tunnin koulutus soveltuu myös seuraharjoitusten ratamestareille.

Nuorisotoiminnan koulutustarjonta. Koulutuksia voi tilata myös omaan seuraan.