Suunnistusvalmennusseminaari Vierumäellä 24.-26.1.2014

Suunnistusliitto järjestää Suunnistusvalmennusseminaarin Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 24.-26. tammikuuta. Seminaarin johtavana teemana on nuorten valmennus. Esiintyjälistalla liiton omien valmentajien ja toimijoiden lisäksi mm. Mårten Boström, Oona Kettunen, Pasi Ikonen, Oopee Kärkkäinen, Pekka Nikulainen ja Tanskan päävalmentaja Lars Lindström.

Suunnistusvalmennusseminaarin hinta on 190 euroa sisältäen ohjelman, seminaarimateriaalin, täysihoitomajoituksen 2 hengen huoneissa sekä ohjelmaan kuuluvat iltapäiväkahvit. Seminaariohjelmaan on mahdollista osallistua myös ilman majoitusta ja ruokailuja. Päivähinnat pitävät sisällään ohjelman lisäksi seminaarimateriaalin ja iltapäiväkahvit – ei ruokailuja. Perjantain ilta- ja sunnuntain aamuohjelman hinta on 20 euroa, lauantaipäivän 50 euroa.

Määräaikaan mennessä seminaariin ilmoittautui 134 osallistujaa, joista 42 AV-ryhmäläisiä. Lisäksi Pohjola- ja Talenttiryhmien leireille osallistuu nelisenkymmentä urheilijaa.

HUOM! Saapuessasi opistolle ilmoittaudu urheiluhallilla (kuplahalli) Luentokaaren aulassa olevaan vastaanottopisteeseen, josta saat huoneen avaimen ja seminaarimateriaalin.

Tervetuloa!

Seminaarin sekä Pohjola- ja Talenttileirien lomassa järjestetään myös AV-leiri.