Suomen joukkue hiihtosuunnistuksen maailmancupiin

Suomen joukkue hiihtosuunnistuksen maailmancupin toiselle kierrokselle on nimetty. Maailmancup jatkuu kahdella osakilpailulla Norjan Hamarissa 18.-19.1. ja kolmella osakilpailulla Ruotsin Orsassa 22.-25.1. Norjan osakilpailujen yhteydessä Hamarissa käydään myös Nuorten maaottelu.

Naiset: Mira Kaskinen Ulvilan Ura, Milka Leppäsalmi Haapamäen Urheilijat, Sonja Mörsky Haapamäen Urheilijat, Mervi Pesu Rajamäen Rykmentti (vain NOR), Anni Toiviainen SK Vuoksi, Marjut Turunen SK Vuoksi, Sari Vääränen Kouvolan Suunnistajat (vain SWE). Varalla:  Sari Vääränen Kouvolan Suunnistajat (NOR), Salla Koskela Lounais-Hämeen Rasti (SWE).

Miehet: Janne Häkkinen Suunta-Jyväskylä, Tero Linnainmaa Kyrös-Rasti, Hannu-Pekka Pukema Navi, Tommi Reponen Suunta-Jyväskylä, Staffan Tunis Femman, Simo Turunen SK Vuoksi. Varalla: Lauri Nenonen SK Vuoksi.

18.–19.1.2014 Nuorten maaottelu, Hamar, Norja

Tytöt D20: Suvi Oikarinen Ounasvaaran Hiihtoseura, Sanna Pusa Haapamäen Urheilijat, Mirka Suutari Kouvolan Suunnistajat. Varalla: Mira Räisänen Saloisten Reipas.
Tytöt D18:  Liisa Nenonen SK Vuoksi, Juliaana Näsi  SK Pohjantähti, Noora Räisänen Saloisten Reipas. Varalla: Tuuli Suutari Kouvolan Suunnistajat.
Pojat H20: Santeri Aikio Kuusamon Erä-Veikot, Misa Tuomala Suunta-Jyväskylä, Jyri Uusitalo Pellon Ponsi.
Varalla: Aleksi Karppinen Laitasaaren Veto.
Pojat H18: Sampo Hyppölä Sotkamon Jymy, Samuli Schroderus SK Pohjantähti, Eevert Toivonen Pirkkalan Hiihtäjät.
Varalla: Markku Bergman Ounasvaaran Hiihtoseura