Vuokatti 2013 -kuvakirja ehtii vielä jouluksi

Suunnistusliitto julkaisee Vuokatin MM-kisoja käsittelevän kuvakirjan. Kotikisojen MM-tunnelmat tallennetaan kansien väliin suunnistuksen ystävien iloksi ja innostukseksi.

– Koko MM-tapahtuma oli sellainen suunnistuselämys, jonka toivoisi kokevansa yhä uudelleen. Toivottavasti tämän kuvakirjan avulla pystymme välittämään edes pienen osan niistä tunnelmista, joita kisayleisö areenoilla ja tv-ruudun ääressä koki, sanoo Suunnistusliiton viestintäpäällikkö Pirjo Valjanen.

Vuokatti 2013 -kuvakirja ilmestyi marraskuun puolivälissä. Kirja on A4-kokoinen, pehmeäkantinen, mutta näyttävä kokonaisuus. Siinä on runsaasti ennen julkaisemattomia kuvia ja sivujakin pitkälti toistasataa.

Vuokatti 2013 –kirja on mainio idea joululahjaksi perheen suunnistajille tai kiitokseksi seuran aktiivitoimijoille tästä komeasta suunnistusvuodesta.

Vuokatti 2013 -kuvakirjasta julkaistiin myös erikoispainos. Tämä rajoitettu erä sisältää kaikkien MM-kilpailujen kartat alkuperäisinä kappaleina. Lisäbonuksena erikoispainokseen pakataan Suomen henkilökohtaisten MM-mitalistien mitalikortit, jotka kisaviikon aikana saavuttivat huikean suosion. Erikoispainos myytiin loppuun jo ennakkotilausvaiheessa.

Vuokatin MM-kisat olivat 30:nnet suunnistuksen MM-kilpailut. Tämän kunniaksi kirjassa on historiaosio. Jokaiselle finaalille ja mestarille on oma osansa, mutta kansien välistä löytyy runsaasti myös yleisö- ja fanikuvia, erilaisia sattumuksia sekä tietysti kulissien takaisia tallenteita talkoolaisista ja muista kisatunnelman tekijöistä. Ja vaikka kyse onkin kuvakirjasta, on mukana myös Vuokatin kaikki tulokset sekä tukku tilastoja aiemmilta MM-vuosilta.vuokatti_89p