Suomen joukkue suunnistuksen maailmancupiin Turkkiin

Suomen joukkue suunnistuksen maailmancupin avauskierrokselle Turkkiin 28.2.-2.3.2014 on nimetty. Mukana joukkueessa on peräti kolme ensikertalaista. Ensimmäistä kertaa maajoukkueen edustuspaidan päälleen pukevat arvokisoissa Aaro Asikainen, Otto Simosas ja Mikko Sirén.

Maailmancupkauden aikaisesta avauksesta sekä talven leirimatkojen järjestelyistä johtuen joukkueen valinta Turkkiin päätettiin toteuttaa jo hyvissä ajoin syksyllä, perustelee varhaisia valintoja maajoukkueen päävalmentaja Juha Taini.

Maailmancupin Turkin avauskierroksella Kemerin lähistöllä kilpaillaan keskimatkalla ja sprinttiviestissä, joka on ensimmäistä kertaa maailmancupin ohjelmassa. Maailmancupin kierros on Turkin ensimmäinen suunnistuksen arvokisatapahtuma.

Suomen joukkue Turkin maailmancupiin 28.2.-2.3.2014 (seurat kauden 2013 seuroja):
Miehet: Aaro Asikainen Kalevan Rasti, Mårten Boström Lynx, Tero Föhr Vehkalahden Veikot, Pasi Ikonen Vaajakosken Terä, Jani Lakanen Vaajakosken Terä, Jonne Lakanen Vaajakosken Terä, Fredric Portin Paimion Rasti, Otto Simosas OK Orient, Mikko Sirén Angelniemen Ankkuri

Naiset: Sari Anttonen Keuruun Kisailijat, Anni-Maija Fincke Tampereen Pyrintö, Sofia Haajanen SK Pohjantähti, Minna Kauppi Asikkalan Raikas, Saila Kinni Tampereen Pyrintö, Venla Niemi Tampereen Pyrintö, Marika Teini SK Pohjantähti, Tuulia Viberg MS Parma