Kirre Palmi jatkaa Suunnistusliiton johdossa

Kirre Palmi jatkaa Suunnistusliiton johdossa
Suunnistusliiton puheenjohtajana vuodesta 2008 lähtien toiminut Kirre Palmi jatkaa liiton puheenjohtajana myös seuraavat kaksi vuotta. Palmi valittiin yksimielisesti uudelle jatkokaudelle sunnuntaina Helsingissä pidetyssä liittovaltuuston kokouksessa.

Puheenjohtaja Palmi toivoo, että kesän MM-kotikisojen positiivinen noste jatkuisi suunnistuksessa, vaikka taloustilanne ympärillä kiristyykin.

– Toivotaan, että haasteet eivät hajota meitä, vaan yhdessä tehdään töitä lajimme eteen. Taloudellisen tilanteen turvaaminen on selkeä haaste seuraavan kahden vuoden aikana. Suunnistuksen arvot ovat hyvät ja lajiamme arvostetaan, mutta emme ole sitä onnistuneet rittävästi kääntämään taloudelliseksi hyödyksi, Kirre Palmi pohtii.

Puheenjohtajan lisäksi hallitukseen valittiin varapuheenjohtajaksi Tuija Soanjärven hallituksesta eronneen Hannu Kottosen tilalle. Erovuoroisista hallitukseen valittiin varapuheenjohtaja Esko Junttila ja jäseneksi Esa Tihilä. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Arttu Laine Kokkolasta ja uudeksi varajäseneksi valittiin Pekka Vilska Savonlinnasta.

Liittovaltuusto hyväksyi vuoden 2014 talous- ja toimintasuunnitelman. Talousarvion loppusumma on lähes 2,9 miljoonaa euroa, joka on hieman suurempi kuin tälle vuodelle.

Liittovaltuusto päätti porrastaa ensi vuoden alusta lähtien kilpailijamaksuja. Nykyisen kaksiportaisen järjestelmän sijaan kilpailijamaksu porrastetaan kilpailun osallistujamäärän mukaan neljään eri portaaseen (0-18%).