Nuorten maajoukkue

Suunnistuksen nuorten maajoukkuevalmennettavat eli Pohjola-ryhmä on nimetty. Ryhmään on valittu tässä vaiheessa 20 nuorta suunnistajaa. Nuorten maajoukkuetta valmentavat nuorten olympiavalmentajat Markus Lindeqvist ja Antti Örn.

– Ryhmää täydennetään 16-sarjan osalta nuorten EM-kilpailujen jälkeen, kertovat Lindeqvist ja Örn.

Nuorten EM-kisat käydään Portugalissa 24.-27. lokakuuta.

Suunnistuksen nuorten maajoukkue eli Pohjola-ryhmä 2014:
Tytöt: Jannina Gustafsson Tuusulan Voima-Veikot, Anna Haataja Ounasvaaran Hiihtoseura, Niina Hulkkonen Pihkaniskat, Emmi Jokela Suunta-Sepot, Lotta Kirvesmies Lahden Suunnistajat -37, Elisa Mäkinen Mäntsälän Urheilijat, Pihla Otsamo Helsingin Suunnistajat, Oona Valkonen Kangasniemen Kalske.

Pojat: Topias Ahola Navi, Kristian Kannus Kangasala SK, Miika Kirmula Angelniemen Ankkuri, Elias Kuukka Tampereen Pyrintö, Aleksi Niemi Tampereen Pyrintö, Topi Raitanen Tuusulan Voima-Veikot, Eetu Savolainen Siilin Rasti, Santeri Silvennoinen Kalevan Rasti, Arto Talvinen MS Parma, Luukas Valtonen Helsingin Suunnistajat, Eeli Viholainen Suunta Jyväskylä.

Valmentajat Markus Lindeqvist ja Antti Örn