Suomen joukkue Euromeetingiin

Suomi lähtee Skotlannissa heinä-elokuun vaihteessa käytävään Euromeeting-tapahtumaan 14 urheilijan joukkueella. Euromeetingissä kilpaillaan 31.7.-3.8. sprintissä, keskimatkalla ja pitkällä matkalla. Kisat järjestetään Morayssa Skotlannissa aivan vuoden 2015 MM-kisojen lähimaastoissa.

Naiset: Sari Anttonen Keuruun Kisailijat, Sofia Haajanen SK Pohjantähti, Anna Närhi Hiidenkiertäjät, Outi Ojanen Kangasala SK, Maija Sianoja MS Parma, Marika Teini SK Pohjantähti, Tuulia Viberg MS Parma.

Miehet: Aaro Asikainen Kalevan Rasti, Einari Heinaro Helsingin Suunnistajat, Jesse Laukkarinen Rajamäen Rykmentti, Otto Simosas OK Orient, Miika Suominen Rajamäen Rykmentti, Olli-Markus Taivainen Pellon Ponsi, Topias Tiainen Koovee.

Euromeeting kisasivut

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail