Leimaus 2013 huipentui leirikisaan

Leimaus-leiri Vierumäellä huipentui päätöspäivän tiivistunnelmaiseen leirikisaan. Yhteislähtönä toteutetun viisiosuuksisen viestin voiton vei tänä vuonna Vehkalahden Veikot. Sotkamon Jymyn joukkue tuli toiseksi ja Espoon Suunnan ykkösjoukkue kolmanneksi.

Leirillä käytiin myös perinteinen sählyturnaus, tänä vuonna ensimmäistä kertaa kolmessa eri sarjassa. Mäntsälän Urheilijoiden joukkue voitti tyttöjen sarjan, Lounais-Hämeen Rastin yli 13 vuotiaat pojat voittivat oman sarjansa ja Kainuun joukkue voitti alle 13-vuotiaiden poikien sarjan.

Lämpimät kiitokset järjestäjien puolesta kaikille leiriläisille ja erityiskiitokset mukana olleille seuraohjaajille.

Tervetuloa ensi vuonna Leimaus-leirille Lapin Urheiluopistolle Rovaniemelle. Leimaus 2014.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail