Kalevan Rasti voitti Jukolan viestin

Kalevan Rasti on voittanut toista kertaa peräkkäin Jukolan viestin. Joensuulaisseitsikko johti Jämsä-Jukolaa lähes alusta loppuun. Toiseksi tuli norjalainen Kristiansand OK ja kolmanneksi Hiidenkiertäjät.

Ensimmäiseltä osuudelta Jere Pajunen toi joukkueen vaihtoon neljäntenä. Toisella osuudella Simo-Pekka Fincke nosti KR:n johtoon ja joukkue tuli sen jälkeen jokaiseen vaihtoon ensimmäisenä. Ankkuri Thierry Gueorgiou toi Kalevan Rastin maaliin 2.23 ennen Kristiansandia.

– Teimme kaikki tänään tasaisia suorituksia. Olimme valmistautuneet hyvin ja koko tiimi toimi, sanoi Hannu Airila, joka yhtenä joukkueen suomalaisjäsenistä pääsi lukemaan Jukolan sanoman.

KR on voittanut nyt kolme kertaa peräkkäin suurviestin: viime vuonna tuli Valio-Jukolan voitto, toukokuussa Tiomila ja nyt joukkue valloitti Jämsä-Jukolan. Kaikkiaan Jukolan voitto oli joensuulaisille viides.

Tulokset

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail