Ensimmäiset Suomen edustajat suunnistuksen MM-kisoihin on nimetty

Suomen suunnistusmaajoukkueen päävalmentaja Juha Taini on nimennyt kolme urheilijaa MM-kisojen sprinttimatkalle Vuokattiin. Miehistä joukkueeseen valittiin tässä vaiheessa Mårten Boström sekä naisista Venla Niemi ja Marika Teini.

Loput Suomen joukkueen urheilijat ja alustavat matkavalinnat julkistetaan juhannuksena käytävien MM-katsastuskilpailuiden (21.6. keskimatka ja 23.6. pitkämatka) jälkeen maanantaina 24.6. Suomen joukkueen maksimikoko MM-kisoissa on 7 miestä ja 7 naista. Jokaiselle matkalle voidaan nimetä kolme urheilijaa – poikkeuksena naisten keskimatka, jolle Minna Kaupilla on hallitsevana maailmanmestarina jo varma paikka.

Tarkkuussuunnistuksen MM-kilpailuihin

Vuokatissa kilpaillaan myös tarkkuussuunnistuksen maailmanmestaruuksista. Suomen tarkkuussuunnistusjoukkueeseen on nimetty seitsemän urheilijaa.
Paralympiasarjan normaalikilpailussa kilpailevat Pekka Seppä SuSe, Kari Pinola RaN ja Matti Mäntyniemi TY. Avoimen sarjan normaalikilpailussa Suomea edustavat Lauri Kontkanen SelSi, Jari Turto Hiisi ja Antti Rusanen KeU.
Ensimmäistä kertaa MM-tasolla käytävässä tempokisassa (aikarastikilpailu) kilpailevat Antti Rusanen, Lauri Kontkanen ja Pinja Mäkinen Koovee. Joukkueenjohtajana toimii Jari Turto.

Suunnistuksen ja tarkkuussuunnistuksen MM-kilpailut järjestetään Vuokatissa 7.¬13.7.2013