Nyt perustetaan alueellisia nuorten tiimejä

Alueellista nuorten tiimiä kootaan kolmella eri alueella: Päijät-Hämeessä, Varsinais-Suomessa ja Kymenlaaksossa. Lähde mukaan toimintaan. Ota yhteyttä tiimin yhteyshenkilöön. Tiedot löydät alueellisten nuorten tiimien sivulta.

Nuorten tiimejä voi perustaa muillekin alueille. Nuorten tiimit ovat mainioita paikkoja nuorille oppia toimimaan, vaikuttamaan ja ottamaan vastuuta. Nuorten tiimillä on myös mahdollisuus vaikuttaa alueen nuorten aktiivisuuteen. Alueen nuorten tiimi voi järjestää alueen muille nuorille tapahtumapäivän 26.10.2013.

Tapahtumapäivä voidaan toteuttaa esimerkiksi amazing race -tyyppisesti. Kolmen tunnin miniseikkailu järjestettiin mm. Suunnistusliiton Nuorten tiimin toimesta Nuorten leirillä Vierumäellä helmikuussa 2013. Katso lisää seikkailuideoita.

Kiinnostaako sinua osallistua alueellisen Nuorten tiimin toimintaan eikä alueellasi olla vielä kokoamassa tiimiä? Katso, miten voit lähteä mukaan perustamaan tiimiä.

Nuorten tiimit ja nuorten tapahtumapäivä kannustavat nuoria viihtymään lajin parissa ja pysymään lajissa, kokemaan uusia seikkailuja kavereiden kanssa ja innostavat toimijoiksi suunnistuksessa.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail