Kauppi ja Boström voittoihin Espoon Huippuliigassa

Minna Kauppi ja Mårten Boström suunnistivat Huippuliigan ensimmäisen osakilpailun voittoihin Espoossa. Espoon Kivenlahdessa tarjottiin vauhdikasta sprinttisuunnistusta erinomaisissa olosuhteissa.

MinnaKauppi_HL1_2013_web

Naisten kilpailussa nähtiin kärjessä sekuntikamppailua, kun Asikkalan Raikkaan Minna Kauppi oli vain kahdeksan sekuntia edellä ennen toiseksi tullutta ruotsalaisseuraa edustavaa sveitsiläisnaista Rahel Friederichiä. Kolmanneksi juoksi hienosti Hiidenkiertäjien Anna Närhi.

– Kauden ensimmäinen kisa jännittää aina hieman normaalia enemmän ja tein muutamia pieniä virheitä matkalla. Oli kuitenkin ihan kelvollinen suoritus ja voitto kelpaa aina. Oli hienoa että kevätkin lämpeni tähän kisaan, iloitsi mestari Kauppi.

Miesten kilpailussa kärkikaksikko oli niinikään tiiviissä nipussa kun Lynxin Mårten Boström kukisti Rajamäen Rykmentin Tuomas Tervon niukasti viidellä sekunnilla. Kolmanneksi sprinttasi Turun Metsänkävijöiden Jussi Suna.

– Oli ihan vaativaa tonttipihasuunnistusta ja välillä oli vaikea pitää suunnistus riittävän sujuvana. Tästä on hyvä jatkaa sprinttisuunnistustekniikan
hiomista kohti kauden seuraavia kisoja, kertoi miesten mestari Boström.

Tulokset, Huippuliigan sprintti (1/4), 20.4.2013, Espoo

Naiset
1) Minna Kauppi, Asikkalan Raikas 12.59, 2) Rahel Friederich, Sweden +8, 3) Anna Närhi, Hiidenkiertäjät +27, 4) Anni-Maija Fincke, Tampereen Pyrintö +28, 5) Marika Teini, SK Pohjantähti +30, 6) Sofia Haajanen, SK Pohjantähti +31

Miehet
1) Mårten Boström, Lynx 12.50,  2) Tuomas Tervo, Rajamäen Rykmentti +5,  3) Jussi Suna, Turun Metsänkävijät +22, 4) Tomas Dlabaja, Rajamäen Rykmentti +28, 5) Jonne Lakanen, Vaajakosken Terä +30, 6) Antti Parjanne, Lynx +32

Kisasivut

Tulokset