SK Vuoksi ja KS parisprintin mestareiksi

Hiihtosuunnistuksen SM-viikonvaihde Liperissä päättyi SK Vuoksen miesten ja Kouvolan Suunnistajien naisten voittoihin parisprintissä. SK Vuoksen kaksikko Lauri Nenonen ja Simo Turunen kukisti Ounasvaaran Hiihtoseuran parin Teemu Niskanen – Matti Keskinarkaus vain neljällä sekunnilla. Enimmillään joukkueiden välillä oli eroa parikymmentä sekuntia OH:n eduksi neljännen osuuden jälkeen, mutta Nenonen nosti vitososuudella SK Vuoksen kärkeen, ja ote voitosta piti niukasti loppuun asti. Pronssia otti Suunta Jyväskylän kaksikko Tommi Reponen – Janne Häkkinen jo yli minuutin kultamitalista jääneenä.

Naisten kisan ykköspari löytyi Kouvolan Suunnistajista. Riikka Suomalainen ja Sari Vääränen kiersivät osuutensa 44 sekuntia nopeammin kuin Kooveen Marika Hara ja Johanna Niittymäki. Kouvolan Suunnistajien kakkosjoukkue otti pronssia Mari Puhakka-Asikaisen ja Kirsi Kiiskisen voimin. Seuran kolmosjoukkuekin ylsi vielä kuudenneksi.

SM-parisprintin tulokset:
Miehet: 1) SK Vuoksi 39.33 (Lauri Nenonen, Simo Turunen), 2) Ounasvaaran Hiihtoseura 39.37 (Teemu Niskanen, Matti Keskinarkaus), 3) Suunta Jyväskylä 40.45 (Tommi Reponen, Janne Häkkinen), 4) Rasti-Pielinen 40.57, 5) Navi 41.09, 6) IF Femman 43.22.
Naiset: 1) Kouvolan Suunnistajat 49.49 (Riikka Suomalainen, Sari Vääränen), 2) Koovee 50.33 (Marika Hara, Johanna Niittymäki), 3) Kouvolan Suunnistajat 2 50.51 (Mari Puhakka-Asikainen, Kirsi Kiiskinen), 4) IF Femman 51.03, 5) Espoon Suunta 51.16 6) Kouvolan Suunnistajat 3 52.11.

Kisan tulossivu