Sininen Ylivoima tekee MM-kisabiisin

sininenylivoima_301Suunnistuksen MM-kilpailut 2013 saavat oman kisabiisin. Asialla on kahdesta elämäntapasuunnistajasta koostuva räppiä tekevä Sininen Ylivoima, joka tekee biisin sekä suomen- että englanninkielisenä. Sininen Ylivoima on yhtä kuin kaakkoissuomalaiset Matti Maajärvi ja Tero Väisänen, jotka alkoivat muutama vuosi sitten tehdä suunnistusaiheista musiikkia lähinnä seurakavereidensa iloksi. Nyt yhtyeeltä on ilmestynyt jo kaksi levyäkin.

”On tietysti suuri kunnia päästä tekemään kisabiisiä MM-kotikisoihin. Toivomme, että suunnistuksen ystävät ja kilpailijat tulevat kokemaan sykähdyttäviä hetkiä ensi vuoden MM-kisoissa, tietysti Sinisen Ylivoiman tahdittamana”, kaksikko sanoo.
Kaksikosta Väisänen etsii netistä sopivia taustoja ja ideoi usein kappaleiden teemat. Sanoituksista vastaavat molemmat yhdessä. Sanoitukset kumpuavat omista tai lähipiirin kokemuksista.

”Kisabiisi on tapahtumalle tärkeä tunnelmaa luova elementti. Hienoa, että lajin parista löytyi yhtye, joka sopii meille kaikin tavoin erinomaisesti. Sininen Ylivoima tulee varmasti viihdyttämään sekä suomalaisia että ulkomaalaisia kisavieraita”, MM2013-pääsihteeri Mika Tuononen sanoo.

MM-kisabiisi julkistetaan toukokuussa 2013.