Neljälle suunnistajalle URA-säätiön opiskeluapuraha

Heli Jukkolalle (Metropolia Ammattikorkeakoulu), Venla Niemelle (Tampereen Yliopisto), Samuli Saarelalle (Tampereen teknillinen yliopisto) ja Ingrid Stengårdille (Mittuniversitetet) myönnettiin Urheilijoiden Ammattiedistämissäätiön opiskeluapuraha lukuvuodelle 2012–2013. Kaikkiaan 69 huippu-urheilijaa sai apuraha 317 hakijan joukosta. Opiskeluapurahan saajat edustavat kesä- ja talviolympialajeja, ei-olympialajeja ja vammaisurheilua yhteensä 27 lajiliitosta. Opiskeluapurahan suuruus on 2000 euroa ja apurahojen yhteissumma 138 000 euroa.

Vuoden URAteko -tunnustuspalkinto myönnettiin Voimisteluliitolle.

Lisätietoja

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö perustettiin Presidentti Urho Kekkosen toimesta vuonna 1972. Säätiön tarkoituksena on edistää urheilijoiden ammattienvalinnan ja ammattiin valmistautumisen hyväksi tehtävää työtä sekä pyrkiä turvaamaan aktiiviuransa lopettaneiden urheilijoiden koulutustausta.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail