Liittovaltuusto hyväksyi vuoden 2013 talous- ja toimintasuunnitelman

Suunnistusliiton liittovaltuusto hyväksyi vuoden 2013 taloussuunnitelman loppusummaksi 2,5634 miljoonaa euroa sunnuntaina Vuokatissa järjestetyssä liittovaltuuston syyskokouksessa. Loppusumma on noin 4 prosentti kuluvaa vuoden talousarviota suurempi. Kasvu johtuu osin ensi kaudella järjestettävästä Huippuliigasta, mikä palaa ohjelmaan vuoden tauon jälkeen. MM-kotikisat näkyvät pienenä menolisäyksenä huippusuunnistuksen ja viestinnän kohdalla.

Suunnistusliiton toiminnan painopisteet vuonna 2013 ovat suomalaisen suunnistuksen strategian toteuttaminen, huippu-urheilumenestyksen turvaaminen, suunnistuksen maailmanmestaruuskilpailut Vuokatissa 2013 sekä suunnistuksen näkyvyys televisiossa ja muissa medioissa.

Suunnistusliiton hallituksessa ei tapahtunut muutoksia. Erovuorossa olleet varapuheenjohtaja Hannu Kottonen, hallituksen jäsenet Päivi Alakuijala ja Antti Ekonoja sekä varajäsen Jorma Helin valittiin uudelle kaksivuotiskaudelle.

Liiton puheenjohtajana jatkaa Kirre Palmi ja varapuheenjohtajana Esko Junttila. Hallituksen varsinaisina jäseninä jatkavat Esa Tihilä, Roald von Schoultz ja varajäsenenä Jorma Pöntinen.