Leimaus -leiri järjestäjät 2015 ja 2016

Suunnistusliitto on valinnut Savonlinnassa sijaitsevan Tanhuvaaran Urheiluopiston yhdessä Olavin Rastin kanssa vuoden 2015 Leimaus-leirin järjestäjäksi. Vuoden 2016 leirin järjestää Ikaalisten Nouseva Voima Ikaalisissa.

Leimaus-leirin järjestelyjä haki kaikkiaan kolme eri tahoa. Valintakriteereitä olivat leirin kohderyhmälle sopivat suunnistusmaastot, sopiva leirikeskus sekä majoitus-, telttailu- ja huoltotilat. Ikaalisissa leiri on järjestetty kerran aiemmin, vuonna 2008.

Vuoden 2013 Leimaus-leiri järjestetään Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 11.-14.6.2013. Järjestelyistä vastaavat Suomen Urheiluopisto ja Lahden Suunnistajat.

Vuoden 2014 Leimaus-leiri järjestetään Rovaniemellä Lapin Urheiluopistolla. Järjestelyistä vastaa opisto yhdessä Ounasvaaran Hiihtoseuran kanssa.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail