Nuorten Jukola 2015 Raaseporiin ja 2016 Rajamäelle

Suomen Suunnistusliitto on myöntänyt vuoden 2015 Nuorten Jukolan OK Raseborgin järjestettäväksi. Vuoden 2016 Nuorten Jukolan järjestää Rajamäen Rykmentti. Raaseporin Nuorten Jukola järjestetään Västerbyn urheilukeskuksessa Tammisaaressa ja vuoden 2016 Nuorten Jukola Nurmijärven Alhonniitussa.

– Valittujen järjestäjien esittämät kilpailukeskukset ja -maastot soveltuvat hyvin nuorten suunnistustapahtumaan. Lisäksi molemmilla järjestäjillä on kokemusta kilpailujen järjestelyistä, taustoittaa valintoja Suomen Suunnistusliiton nuorisopäällikkö Anneli Miettinen.

Nuorten Jukola on 7-osuuksinen nuorten suunnistusviesti, jossa joukkueet koostuvat 11-18-vuotiaista tytöistä ja pojista. Ensi kesänä Nuorten Jukola suunnistetaan Kouvolan Anjalassa ja 2014 Kankaanpäässä.

Seuraavan kerran Nuorten Jukola tulee haettavaksi keväällä 2014, jolloin haetaan vuosien 2017 ja 2018 järjestäjiä.