Maajoukkue opiskelijoiden MM-kisoihin valittu

Suunnistusmaajoukkue Espanjassa 2.–6.7. järjestettäviin Opiskelijoiden MM-kisoihin on valittu. Joukkueeseen kuuluu kuusi naista ja kuusi miestä.

Aiemmin joukkueeseen nimetty Laura Lammila ei lähde kisoihin, hänet korvaa Marjo Liikanen. MM-kisoihin valitun Fredric Portinin korvaa Antti Vainio.

Naiset: Marjo Niittynen Koovee, Miia Niittynen Koovee, Hanna Raitanen Rajamäen Rykmentti, Heini Saarimäki Angelniemen Ankkuri, Ulrika Uotila Koovee, Marjo Liikanen Vehkalahden Veikot.
Einari Heinaro Helsingin Suunnistajat, Severi Kymäläinen Tampereen Pyrintö, Antti Nurmonen Kalevan Rasti, Johannes Pohjala Hiisirasti, Antti Vainio MS Parma (nousee varapaikalta MM-kisoihin valitun Portinin tilalle), Henrik Väisänen Hiisirasti.

Joukkueen johtaja: Jukka Tirri (OLL)
Valmentaja: Mika Lehtonen

Kansainvälisen opiskelijaurheiluliiton FISU:n alaisia opiskelijoiden MM-kilpailuja järjestetään joka toinen vuosi lajeissa, jotka eivät kuulu universiadien vakituiseen lajiohjelmaan. Vuonna 2012 opiskelijoiden maailmanmestaruuksista kamppaillaan 28 lajissa. Osallistumisoikeus opiskelijoiden MM-kisoihin on 17–28-vuotiailla korkeakouluopiskelijoilla. Suomalaisurheilijoiden osallistumisesta opiskelijoiden MM-kisoihin vastaa Opiskelijoiden Liikuntaliitto yhdessä asianosaisen lajiliiton kanssa.

Lisää kisoista kisasivuilta