Pyöräsuunnistuksen mc-joukkue

Pyöräsuunnistuksen kansainvälinen kausi alkaa toukokuussa maailmancupin osakilpailuilla Tsekissä. Kauden aikana käydään 13 osakilpailua, joista kolme viestiä. Viime vuodelta Marika Hara puolustaa cupin kokonaiskilpailun voittoa ja Samuli Saarela kokonaiskilpailun kakkossijaa.

Tsekissä Suomen joukkueessa tekee maajoukkuedebyyttinsä vasta 17-vuotias Ruska Saarela. Myös Antonia Haga kilpailee ensimmäistä kertaa aikuisten maajoukkuetasolla.

Suomen joukkue Tsekkiin 3.-8.5.
Naiset: Antonia Haga Botnia, Eeva-Liisa Hakala Kortesjärven Järvi-Veikot, Marika Hara Koovee, Susanna Laurila Jalasjärven Jalas, Ruska Saarela Kokkolan Suunnistajat, Ingrid Stengård IF Sibbo-Vargarna.
Miehet: Juuso Jutila Kankaanpään Suunnistajat, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Pekka Niemi Kankaanpään Suunnistajat, Samuel Pökälä Asikkalan Raikas, Samuli Saarela Kokkolan Suunnistajat, Juho Saarinen Mäntsälän Urheilijat. Varalla: Tuomo Lahtinen Asikkalan Raikas ja Kare Kaskinen Ulvilan Ura.

Suomen joukkue Puolaan 31.5. -3.6
Naiset: Antonia Haga Botnia, Marika Hara Koovee, Susanna Laurila Jalasjärven Jalas, Ingrid Stengård IF Sibbo-Vargarna.
Miehet: Juuso Jutila Kankaanpään Suunnistajat, Tuomo Lahtinen Asikkalan Raikas, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Pekka Niemi Kankaanpään Suunnistajat, Samuli Saarela Kokkolan Suunnistajat, Juho Saarinen Mäntsälän Urheilijat.