Kisakatsomossa

Nippu hiihtosuunnistuksen arvokisoja on parhaillaan käynnissä Ukrainan Sumyssa. Samaan kisaviikkoon on niputettu aikuisten EM, nuorten MM, nuorten alle 17-vuotiaiden EM sekä veteraanien MM-kilpailut. Luonnollisesti kisoilla on myös maailmancupin arvo täytettävänään. Aika paljon tapahtumia yhteen kisaviikkoon mutta toisaalta järkevää, jos järjestäjien resurssit riittävät kaikkeen.

Kisoista on toistaiseksi käyty sprinttiviesti ja henkilökohtainen sprintti, tänään ratkottiin keskimatkan mestaruuksia. Kotikatsomoon kisajännitys on säilynyt pitkälle iltapäivään asti, sillä reaaliaikaista kisatietoa on välitetty nykypäivän mittapuulla melko niukasti. Toisena kisapäivänä  online-seurantaan tuli maalisuoran webbikamera, kisakuulutus sekä livetulokset. Se oli sadan prosentin parannus ensimmäiseen päivään verrattuna, kunnes selvisi ettei online-tuloksiin voi luottaa.

Kisoja on kuitenkin saatu jo hiihdettyä, lopulta virallisiakin tuloksia on saatu julki ja Suomi on saanut mitaleja. Kisaviikkoa on yhä jäljellä ja mahdollisia live-palveluita voi vilkuilla kisajärjestäjien etusivulta. Toimittajamme Hanna uutisoi paikan päältä ja hän palannee myöhemmin myös tällä palstalla kisakokemuksiinsa toimittajan näkökulmasta. Todennäköisesti tarinoita riittää muisteltavaksi.

Suomen joukkue Ukrainassa

Tsemppiä hisustajille!

Timo Mikkola
Timo Mikkola
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail