11–15-vuotiaiden toiminnan kehittäminen on keskiössä

11–15-vuotiaiden harjoittelun edistäminen seurassa’ -kehityshankkeen seurat osallistuivat Nuori Suunta -ohjaajatapaamiseen Vierumäellä viime viikonloppuna. Esiteltävinä olivat Kangasala SK:n ja Hämeenlinnan Suunnistajien kehitystoimet. Katso seurojen esitykset: KangasalaSK_Kehityshanke_esittely_11022012 ja Hissin nousun taustaa

Valtakunnallinen Kasva Urheilijaksi -seminaari pidettiin 6.2. Helsingissä. Seminaarissa esiteltiin Kasva Urheilijaksi -testien tuloksia ja kerrottiin lähiaikoina julkaistavasta motivaatiotestistä. Uutinen seminaarista ja seminaarin materiaalit.

Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus julkaisi tammikuussa kaksi tutkimusta koskien 14–15-vuotiaita urheilijoita.

Nuori Suunta tason 2 ohjaajakoulutuksia, joissa keskitytään 12–16-vuotiaiden toimintaan, on alkamassa 10.-11.3. Tampereella ja 14.-15.4. Tuusulassa.