Suunnistuksen tapahtumaviikonloppu 10.–12.2. Vierumäellä houkuttelee

10.–12.2.2012 kokoontuu suunnistusväki Vierumäen urheiluopistolle. Samanaikaisesti ja osittain yhteisellä ohjelmalla järjestetään Nuori Suunta -ohjaajatapaaminen, Suunnistusvalmennusseminaari ja Nuorten tiimin järjestämä II valtakunnallinen Nuorten leiri. Maajoukkueet leireilevät niinikään Vierumäellä.

Nuorten leirin ilmoittautumsaikaa on jatkettu su 22.1. asti. Lähde mukaan hyvään treeniviikonloppuun! Nuorten tiimi on suunnitellut hyviä harjoituksia ja yhteistä kivaa. Jo yli 30 leiriläistä on ilmoittautunut mukaan.

Myös valmennusseminaarin ilmoittautumisaikaa on  jatkettu sunnuntaihin 22.1.

Kaikki yllä mainitut tapahtumat käynnistyvät perjantaina päivällisen jälkeen ja päättyvät sunnuntaina lounaaseen. Nyt on kätevä yhdistää seuran eri henkilöiden kulkeminen samoilla kyydeillä.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail