Sara Huhtanen Liikunnan ja urheilun nuorisokomiteaan

Liikunnan ja urheilun nuorisokomiteaan (LUNK) valittiin yhdeksän uutta nuorta kaksivuotiskaudelle 2012-2013. Yksi uusista jäsenistä on Suunnistusliitton Nuorten tiimin jäsen Sara Huhtanen.

Liikunnan ja urheilun nuorisokomitea (LUNK) on Nuoren Suomen, SLU:n sekä Olympiakomitean yhteinen nuorten vaikuttajaryhmä. Nuoret ovat iältään 18–29-vuotiaita ja toimivat aktiivisesti liikunnan ja urheilun järjestömaailmassa niin seura- kuin lajiliittotasolla. Komitean päätavoitteena on nuorten osallisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien lisääminen liikunnan ja urheilun päätöksenteossa, sekä nuorten liikkumisen lisääminen.

Oman kansallisen ja kansainvälisen toimintansa lisäksi LUNKilaiset edustavat SLU:n valiokunnissa sekä puhe- ja läsnäolo-oikeudella Nuoren Suomen hallituksessa. Keväällä 2011 nuorille suunnatun Your Move -suurtapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa komitealaiset olivat vahvasti mukana, osa työntekijöinä ja osa vapaaehtoisina. LUNKin väistyvä puheenjohtaja Kristiina Kangas valittiin ENGSO Youthin hallitukseen, joten linkki Euroopan laajuiseen nuorten liikkumiseen ja urheiluun säilyy vahvana.

Liikunnan ja urheilun nuorisokomitea LUNK 2012–2013

Alasentie Maija (koripallo/Espoo)
Asikainen Sari    (voimistelu/Joensuu)
Huhtanen Sara    (suunnistus/Helsinki)
Jantunen Annu    (yleisurheilu/Joensuu)
Karjula Henri    (-/Jyväskylä)
Koppanen Maija    (jalkapallo/Lahti)
Naumanen Saara    (lentopallo/Helsinki)
Neuvonen Miikka    (judo/Savonlinna)
Saari Lasse    (jalkapallo/Jyväskylä)
Soikkeli Tiina    (yleisurheilu/Helsinki)
Tamminen Heidi    (voimistelu,tanssi/Kouvola)
Turhanen Teresa    (tanssi/Jyväskylä)
Vaininen Hanna    (pesäpallo/Helsinki)

Lue lisää LUNKin blogista.