Petri Forsman pyöräsuunnistusmaajoukkueen luotsiksi

Entinen maajoukkuesuunnistaja Petri Forsman on valittu pyöräsuunnistusmaajoukkueen uudeksi valmentajaksi. Oto-pohjalla työskentelevän Forsmanin vastuulla on sekä aikuisten että nuorten maajoukkuetoiminta.

Forsmanin mukaan maajoukkuepesti tukee hyvin hänen tämänhetkisiä työ- ja opiskelukuvioitaan, sillä hän on mukana UrVa- eli urheilijasta valmentajaksi -koulutuksessa ja on lisäksi aloittamassa valmentajan ammattitutkintoa. Lisäksi Forsman toimii Deltan seuravalmentajana ja Hiidenkiertäjien toiminnanjohtajana.

Tuore maajoukkuevalmentaja arvioi pyöräsuunnistusmaajoukkueen tulevaisuuden näkymät hyviksi.

– Meillä on nuori ja potentiaalinen ryhmä maajoukkueessa. Lajin yleistä arvostusta täytyy saada nostettua, jotta saamme esimerkiksi pyöräsuunnistuskilpailujen määrää nostettua Suomessa, korostaa Forsman, joka omalla urheilu-urallaan on edustanut Suomea sekä suunnistuksen että pyöräsuunnistuksen maajoukkueessa.