Suunnistusliitto hakee nuorten suunnistusvalmentajaa

Suomen Suunnistusliitto hakee palvelukseensa päätoimista nuorten suunnistusvalmentajaa pääkaupunkiseudulle. Työsuhde alkaa 1.1.2012 edellyttäen Olympiakomitean myönteistä tukipäätöstä. Tehtävän hoitaminen edellyttää asumista pääkaupunkiseudulla tai Uudellamaalla. Valmentajapalkkauksen ja valmennustoiminnan merkittäviä yhteistyötahoja ovat Suomen Olympiakomitea, Suomen Urheiluopisto, Suunnistava Uusimaa, Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia (Urhea) ja Mäkelänrinteen lukio.

Nuorten olympiavalmentajan tehtävänä on:
– tukea 5–10 nuoren huippusuunnistajan (erikseen nimettävä valmennusryhmä) päivittäisvalmennusta yhteistyössä henkilökohtaisten valmentajien kanssa
– toimia Suunta Huipulle -kurssin (taso 2) ja Suunnistusvalmentajatutkinnon (taso 3) pääkouluttajana
– valmentaa Mäkelänrinteen lukion ja Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian suunnistusvalmennusryhmiä
– koordinoida Uudenmaan aluevalmennusta ja tukea seuravalmentajia aluevalmennuksen käytännön toteutuksessa

Tehtävään valittavalta valmentajalta edellytetään valmentajan ammatillisen koulutuksen (VAT, VEAT tai yliopistotutkinto valmentajaopinnoista) ja vankan suunnistusvalmennuksen osaamisen lisäksi vähintään kahden vuoden kokemusta nuorten tai aikuisten huippu-urheiluvalmennuksesta. Muodollisen pätevyyden puuttuessa edellytetään valmentajan ammatilliseen koulutukseen (VAT/VEAT) sitoutumista.

Hakemukset 13.11.2011 mennessä osoitteeseen: Suomen Suunnistusliitto ry / Mika Kulmala, Radiokatu 20, 00093 SLU tai mika.kulmala@suunnistusliitto.fi. Sähköpostiviestin otsikkoon tunnus ”Nuorten olympiavalmentaja”.

Tiedusteluihin vastaavat toimitusjohtaja Mika Kulmala, p. 040 576 1001 ja valmennuspäällikkö Petteri Kähäri, p. 050 564 2493.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail