Nuorten tiimillä uusi kokoonpano

Suunnistusliiton Nuorten tiimi edistää nuorten harrastusmahdollisuuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia. Tiimi on ollut aktiivinen mm. Your Move -suurtapahtuman järjestämisessä ja Nuorten leirin järjestämisessä.

Keväällä 2011 haettiin tiimiin uusia jäseniä. Kolme pitkään tiimissä ollutta jäsentä jäi pois toiminnasta ja tilalle valittiin kolme uutta jäsentä. Nuorten tiimi jatkaa kokoonpanolla Sara Huhtanen (Helsinki), Tatu Leirimaa (Orimattila, uusi jäsen), Mona Lindroth (Asikkala, u), Aapomikko Matti (Pello, u), Jenna Ojala (Hamina) ja Hanneli Salo (Paimio). Tiimistä jäivät pois Esa Honkonen, Markus Kallatsa ja Annemari Riihinen.

Nuorten tiimi asetti ensi vuoden tärkeimmäksi tehtäväkseen Nuorten leirin järjestämisen Vierumäellä 10.-12.2. samaan aikaan Ohjaajatapaamisen ja Suunnistusvalmennusseminaarin kanssa. Leirikutsu ilmoittautumisohjeineen julkaistaan marras-joulukuussa