Korkealaatuisia suunnistuskarttoja tulostamalla

Elokuun Suunnistaja-lehdessä julkaistiin Canon Oy:n ja Suomen Suunnistusliiton yhteistyöuutinen. Tällä yhteistyöllä haluamme tarjota suunnistusseuroille mahdollisuutta entistä parempaan tulostuslaatuun. Suomen Suunnistusliitto on yhteistyössä Canonin kanssa valinnut seurojen ja karttatulostuksen tarpeisiin sopivan i-SENSYS LBP7750Cdn -värilasertulostimen.

Yhteistyön taustalla on halu tarjota laadukkaita suunnistuskarttoja isolle harrastajamäärälle. Tällä hetkellä seurojen käytössä on kirjava valikoima tulostimia, joiden tulostuslaatu vaihtelee paljon.
i-SENSYS LBP7750Cdn on Canonin värilasetulostimien lippulaivamalli, jonka tulostuslaatu on erinomainen. Tulostin on tehty kestämään suuria tulostemääriä ja sen nopeus, 30 sivua minuutissa, on omiaan saattamaan kartat ripeästi suunnistajien käyttöön.

Suomen Suunnistusliiton jäsenseurat voivat hankkia i-SENSYS LBP7750Cdn -tulostimen kätevästi Verkkokauppa.com-jälleenmyyjän kautta. Laitteen mukana seura saa myös Canon Tulostusturva -huoltopaketin. Jos tulostin rikkoutuu, ammattitaitoinen huolto tulee paikalle 24 tunnin kuluessa huoltoilmoituksen vastaanotosta. Helppoa ja vaivatonta!

Näin tilaat laitteen:
1.    Mene osoitteeseen www.verkkokauppa.com.
2.    Valitse ostoskori oikean yläkulman kuvakkeesta.
3.    Poimi tuote 21935 ostoskoriisi.
4.    Etene ohjeiden mukaan.

Jos haluat lisätietoja tulostimen testauksesta, asennuksesta tai käytöstä, ota yhteys tuoteasiantuntija Timo Lindroosiin (timo.lindroos@canon.fi).

Aktiivista suunnistussyksyä!
Lisätietoa tulostimesta linkin takana