Suomen joukkue maailmancupin viimeisille kierroksille

Suunnistuksen maailmancup saadaan päätökseen syys-lokakuun vaihteessa. 24.-25.9. kilpaillaan kaksi osakilpailua (keski- ja pitkä matka) Tsekeissä, kun taas maailmancupin finaali käydään 1.-2.10. Sveitsissä.

Suomalaisista Merja Rantanen on maailmancupissa sijalla kaksi ja Pasi Ikonen sijalla kahdeksan.  Maailmancupin pistetilanne: http://iof.6prog.org/WC_Home.aspx

Suomi lähtee maailmancupin finaalikierroksille 15 hengen joukkueella.

Suomen joukkue

Naiset (7): Anni-Maija Fincke, Tampereen Pyrintö; Sofia Haajanen, SK Pohjantähti (23.9.: Haajanen jää pois sairastumisen vuoksi); Minna Kauppi, Asikkalan Raikas; Saila Kinni, Tampereen Pyrintö; Katri Lindeqvist, Paimion Rasti; Venla Niemi, Tampereen Pyrintö; Merja Rantanen, Koovee.

Miehet (8): Topi Anjala, Ikaalisten Nouseva-Voima; Tero Föhr, Vehkalahden Veikot; Mats Haldin, Halden SK; Pasi Ikonen, Vaajakosken Terä; Leo Laakkonen, Tampereen Pyrintö; Jonne Lehto, Vehkalahden Veikot; Petteri Muukkonen, Vehkalahden Veikot; Tuomas Tervo, Rajamäen Rykmentti.

Mats Haldin osallistuu ainoastaan Tsekin osakilpailuihin ja Anni-Maija Fincke vain Sveitsin osakilpailuihin.