Merja Rantaselle hyvitystä ajanottovirheen vuoksi

Merja Rantanen saa huomenna 41 sekunnin etumatkan Tanskan Maja Almiin Nordic Orienteering Tourin päätösosakilpailussa Oslossa. Ensimmäisenä matkaan starttaava Rantanen saa 10 bonussekuntia lisää etumatkaa hyvityksenä Göteborgin osakilpailussa tapahtuneesta ajanottovirheestä.

Ruotsin osakilpailussa Rantanen ei päässyt osallistumaan finaaliin järjestäjien virheen takia. Ajanotossa oli ongelmia, ja siksi Rantaselle mitattu aika oli todellista tulosta huonompi. Järjestäjät myönsivät virheen ja antoivat Rantaselle aikahyvityksen huomiseen päätösosakilpailuun. Kilpailu käydään keskimatkan takaa-ajokisana.

Suomen joukkueesta jää Oslossa pois kolme urheilijaa. Outi Ojanen ei osallistu sairastumisen vuoksi ja Olli-Pekka Koistinen on sivussa loukattuaan Göteborgissa polvensa sivuristisiteen. Mats Haldin puolestaan ei osallistu päätöskilpailuun, koska hän ei saa lopputulosta kokonaiskilpailusta Göteborgissa tulleen hylkäyksen takia.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail