Leimaus-leiri järjestäjät 2013 ja 2014

Kesän 2011 Leimaus-leiri päättyi viime viikon perjantaina Kisakeskuksen urheiluopistolla. Leirin päättäjäisissä julkaistiin vuoden 2013 ja 2014 leirijärjestäjät. Vuoden 2013 leirin järjestäjänä on Lahden Suunnistajat ja leiripaikkana Vierumäen urheiluopisto. Vuoden 2014 leirin keskuspaikkana on Lapin urheiluopisto Rovaniemellä. Urheiluopiston lisäksi järjestelyistä vastaa Ounasvaaran Hiihtoseura.

Ensi vuoden eli vuoden 2012 leiri järjestetään Vuokatin Urheiluopistolla Sotkamossa 5.-8.6. Leirin ikäryhmä laajenee ja se kokoaa 8-18-vuotiaat nuoret suunnistuksen tulevien MM-kilpailujen maisemiin vuotta ennen lajin maailmanmestaruuskilpailuja, jotka suunnistetaan Sotkamossa 2013.

Kisakeskuksen leiri urheiluopiston ja Karjaan Uran yhteistyönä onnistui hienosti. 1100 lasta ja nuorta suunnisti innolla neljä päivää helteisissä ja aurinkoisissa tunnelmissa. Leiriläiset olivat liikkeellä aamusta iltaan, sillä suunnistusharjoitusten välissä osallistuttiin monipuoliseen oheisohjelmaan. Helle huokutteli lapsia uimaan useita kertoja päivässä.

Katsele leirikuvia kuvagalleriasta.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail