Koistinen ja Kauppi voittoon Huippuliigan avauksessa

Huippuliigan avauskilpailu suunnistettiin Tampereella Särkänniemen huvipuiston teknisesti vaativalla sprinttikartalla. Kilpailu tarjosi kotimaan mittakaavassa poikkeuksellisia sprinttisuunnistuksen haasteita. Useat rakennukset sekä aidoitetut alueet tarjosivat runsaasti haasteita vauhdinpidon kontrollointiin sekä pidempien välien reitinvalintoihin.

Miesten kilpailussa kärkikolmikkoon suunnistivat Olli-Pekka Koistinen, Petteri Muukkonen sekä Olli-Markus Taivainen.  Miesten kilpailussa kielletyt alueet ja aitojen ylitykset aiheuttivat runsaasti hylkäyksiä.

Naisten kilpailun parhaat olivat Minna Kauppi sekä paikallisseuran naiset Ulrika Uotila ja Liisa Anttila.

Miehet

1) Olli-Pekka Koistinen Delta 16:47, 2) Petteri Muukkonen Vehkalahden Veikot 17:12, 3) Olli-Markus Taivainen Pellon Ponsi 17:23, 4) Sami Hämäläinen MS Parma 18:04, 5) Mårten Boström Lynx 18:06, 6) Oskari Liukkonen Delta 18:07

Naiset

1) Minna Kauppi Asikkalan Raikas 16:20, 2) Ulrika Uotila Koovee 17:07, 3) Liisa Anttila Koovee 17:08, 4) Venla Niemi Tampereen Pyrintö 17:12, 5) Merja Rantanen Koovee 17:15, 6) Outi Ojanen Kangasala SK 17:17

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail